„ESAB Електроди” АД
ESAB е световен лидер в производството на оборудване и консумативи за заваряване и рязане.
Нашите иновативни, известни в цял свят оборудване и решения са разработени с участието на нашите клиенти и създадени на базата на опита и наследството ни на глобален лидер в производството.

ESA Eppinger GmbH
Фирма ESA Eppinger GmbH e създадена през 1925 год. в Денкендорф, Германия,провинция Баден Вюртемберг. Фирмата се управлява от вече четвърто поколение от фамилията Епингер.
Фирма ESA Eppinger e водещ европейски и световен производител на оборудване за стругови обработващи центри с ЦПУ .
Нейното основно производство включва:
- стационарни държачи тип VDI/BMT
- държачи със собствено задвижване(live tools)
- система PreciFlex
- система DecoFlex
- аксесоари и принадлежности

„Искар България” ЕООД
ИСКАР БЪЛГАРИЯ ЕООД е разположена в гр.Казанлък за да обслужва металорежещата индустрия в България. Обученият персонал от опитни технолози и продавач-консултанти във фирмата е готов да осигури пълна техническа подръжка, консултация, демонстрации и тестове на инструментите на ISCAR - лидер в металорежещите инструменти.

„Каммартон” ЕООД
„Каммартон България” ЕООД е търговска компания, основана през 1991 година.
„Каммартон България” представлява водещи индустриални фирми от Швеция, Германия, Италия, Испания и др. Притежава сертификати по: ISO 14 001 : 2004, OHSAS 18 001 : 2007, ISO 9001 : 2008.
„Каммартон България” предлага голямо разнообразие от индустриална и строителна техника, инструменти, консумативи и лични предпазни средства, като предлага и гаранционно и следгаранционно обслужване.

„Ротенбергер (България)
За повече от 60 години, ROTHENBERGER е световен лидер в производството на иновативни, технологично специфицирани инструменти за тръби и машини за тоалетна, за контрол на климата, газ и околната среда технологии.
Като предпочитан партньор на професионалните потребители, ROTHENBERGER предлага цялостни решения за монтаж на тръби и свързаните с тях услуги и поддръжка. С повече от 5000 продукта, произведени от ROTHENBERGER, ние предлагаме най-пълната гама в света за модерни тръбни инстрменти и съоръжения, както и технологии за опазване на околната среда.

SMC Industrial Automation Bulgaria EOOD
SMC е водещ експерт в света на пневматиката. С продуктова линия предлагаща 12000 базови продукта и над 700000 техни вариации, SMC предлага цялостни решения от подготовка на въздуха и оборудване до разпределители и задвижвания, като на практика покрива всякa стъпка от автоматизационния процес.
СМС България предлага на своите клиенти в страната и чужбина широк кръг от консултантски услуги.

“LEGRIS”
As a leader in push-to-connect fittings for all industries, Parker Legris provides a wide range of low pressure fittings ideal for medical and life science applications. It also develops tailor-made solutions for specific requirements.
As the global leader in motion and control technologies, Parker is solving the world's greatest engineering challenges. Learn more about how Parker is creating innovative products and systems to improve quality of life for all.

„Atlas Copco България” ЕООД
Нашите продукти и услуги включват компресори, вакуумни решения и системи за пречистване на въздух, строителна и минна техника, електрически инструменти и монтаж на системи. Производството ни е съсредоточено в над 20 страни, главно в Белгия, Швеция, Германия, САЩ, Индия и Китай.
Атлас Копко България предлага продукти и услуги в областта на оборудване за компресиран въздух и газове, минно оборудване, сервиз и отдаване под наем вече над 10 години.

"Сандвик - България" ЕООД
Сандвик - България, част от шведската Sandvik Group, е създадена през 1991 г. Произвежда инструменти за металорежещи машини, металообработване, дървообработване, както и твърдосплавни и въглеродни стомани. Металорежещи инструменти за струговане, фрезоване и пробиване, и инструменти от бързорежеща стомана.

"Булармекс-ИК" АД
Булармекс-ИК АД е утвърден Български производител с над 17 годишен опит в производството и търговията на кована, и лята арматура от въглеродна, легирана и неръждаема стомана използвани в енергетиката, газопреноса, химията и петрохимията. Със своята продуктова гама, фирмата ни се стреми комплексно да задоволява необходимостта от спирателна, регулираща и предпазна арматура, както и тяхната комплектовка с електро и пневмо приводи.
„Техноконсулт” ЕООД - търговец